Get Rich i aktiemarkedet

Tilsluttes et dynamisk netværk af oplysninger, mennesker og ideer, Bloomberg beslutningstagere, hurtigt og præcist leverer business og finansielle oplysninger, nyheder og indsigt i hele verden. Hvis du har en 6-12 måneders nødfond, nogle investeringer i banken og gemmer halv din indkomst allerede, er så du klar til vejret en smuk lange periode med arbejdsløshed, hvis du mister dit job. Når det kommer til hvad du ønsker at investere i, jeg tror både aktier og obligationer er solide investeringer — så længe du gør din forskning.

Når læring aktiemarkedet, er her 8 enkle regler at følge for at blive rig. Undertiden markedet er irrationel og undervurderer en virksomhed. Men det er ikke hvordan succesrige investorer tænke og handle. Selv om der vil være tider bestande er ustabile, når du bliver ekspert i handel, kan du registrere ændringerne i forvejen for at holde din indtjening i skak.

I bestande, du er alle i styre Hvornår du skal tilføje til dine investeringer. Ved alder 65, investor vil have en fælles bestand portefølje af næsten $850k, der genererer indtægter af ~ $16,800 helt passivt med en portefølje udbytteprocent på 2% (meget opnåelige). Vi gjorde vores overskud og investere penge i nogle andre populære bestand af dagen igen sige på Rs. 100.

Nagel sagde investorer bør analysere de grundlæggende elementer i et selskab lidenskabsløst, snarere end at finde falsk trøst i forbindelse med en bestemt virksomhed. Akademiske praksis og real-life erfaring har bevist igen og igen at købe uelsket virksomheder, handel for mindre end aktivets værdi, men er stærk nok til at overleve, indtil de trives er en vej til markedet slå afkast.

Den bedste løsning er at gøre regelmæssig, planlagte investeringer — uanset om markedet er høj eller lav. Investering i aktier handler om tålmodighed og stikning med din investering. Med at investere, gør mange investorer denne samme fejl. Uanset om det er en at få et raise, eller starte en virksomhed, er at finde måder at give dig selv mulighed for at tjene flere penge langt mere tilbøjelige til at betale sig for dig, end at ramme det store på en bestand handel.

Du kan tjekke priserne på de bestande, der er nævnt ovenfor, og du vil finde ud af, hvordan aktiemarkedet kunne være en stor mulighed, når det kommer til at dyrke sin rigdom på lang sigt. Hvis du gør, vil så du være en aktiemarkedet millionær på mindre end 30 år.) Opret en automatisk overførsel til kontoen investeringer månedligt for $334.

De ønsker at forlade deres job og investere i aktier og obligationer. Oplysningerne fremlægges uden hensyn til investeringsmål, risikovillighed eller finansielle omstændigheder af nogen specifik investor og kan ikke være egnet til alle investorer.

Drage fordel af en arbejdsgiver superannuation matchende bidrag før ser til uden for investeringer. Teknologi synes at være fodring på dette få rig hurtig “mentalitet, og det synes at såre mange investorer — eller fører dem ind i en ny form for høj-gebyret automatisering, der giver ringe merværdi.

Du på den anden side lige er startet ud, det er bedre at fokusere på uddannelse og langsigtet strategi i stedet for at blive suget ind i ‘få rig hurtig ved at slå markedet’ idé. Så, du ønsker at investere nogle af dine penge, men du har ingen idé om hvordan man starter? Samay siger, at alle investorer bør investere i forskellige typer af obligationer, store-cap aktier, små-cap aktier og internationale aktier.

Hvis bestande vil være din valgte vej til at få rig – ikke bare smide dine penge på tilfældige selskaber. Motley fjols eksperter tilbyder rådgivning om hvordan man opbygger betydelige rigdom ved at investere i aktier. Sørg for at du ikke må forveksle denne praksis med værdi at investere, hvilket er at købe høj kvalitet virksomheder, der er undervurderet af markedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.