Rask og nemme måder at starte en opsparing Plan i dag

Næsten alle jeg kender hader at budgettet. I øjeblikket, kan du bidrage med op til $5.500 hvert år højde en Roth ($6.500, hvis du var alder 50 eller ældre). Denne grænse er steget hvert år for inflation. Hvis din justeret bruttoindkomst vil falde mellem $117.000 og $132,000 som en enkelt skatteyder eller mellem $184,000 og $194,000 som en gift arkivering i fællesskab skatteyderne, udfases dit bidrag beløb forholdsmæssigt indtil du når den øvre AGI grænse hvor punkt du kan bidrage til en Roth IRA.

Afgøre, hvad det er du ønsker at opnå. Vil du spare op til en ferie, der er afsat penge til at købe et hjem eller tilføje til din pensionering reden æg? Oprettelse af en liste over specifikke kort- og langsigtede mål kan hjælpe dig med at danne en plan for din spareplan på http://lån-penge-rentefrit.dk.

Forudbetalte eller standard, 529 planer er etableret og sponsoreret af stater, hvor bidrag grænser er ofte mere end $200.000, men de kan variere afhængigt af den tilstand du bor i. Mere end 30 stater tilbyde skattefradrag og pauser på 529 planer, selv om flere ikke, så bekræfte dette, før du begynder at investere. Beboerne i fem stater — Pennsylvania, Maine, Arizona, Kansas og Missouri — er heldig nok til at investere i enhver stat 529 plan og få fuld skattefordele.

Newbie tip #3: tidligt spare, uanset hvor meget eller hvor lidt, er af afgørende betydning at sikre, at du opfylder dine pensionering mål. Hvis du har lidt ekstra penge her eller der, sætte det ind i din pension konto. Med renters rente, hver lille smule hjælper, så overveje at tage et kig på alle dine finansielle forpligtelser — studielån, kreditkort gæld, pant, osv. Finde ud af hvis du kan konsolidere din gæld eller refinansiere til en lavere rente. Hvis du kan sænke dit månedlige betalinger, har du flere tilgængelige at sætte mod pensionsopsparinger. Men være klogt: betale ned high-interesse eller overdreven kreditkort gæld før investere ekstra midler i din pension konto.

1 underlagt kreditgodkendelse. Årlige gebyr rabatten gælder kun for den primære kortindehaveren af en af følgende nye (for dig) TD kreditkort – TD® Aeroplan® uendelig Visakort, TD® Aeroplan® Visa Platinum Card, TD First Class Visa Infinite rejsekort, TD Platinum Visa rejsekort eller TD kontanter tilbage visum Uendelig kort, og for en godkendt bruger kortet for den samme TD kreditkortkonto så længe kontoen All-Inclusive forbliver åben og i god stående. Alle andre gebyrer og afgifter gælder for den valgte og godkendte TD kreditkortkonto fortsat gælde. Årlige gebyr rabat for primære kortindehaveren og en autoriseret bruger til den samme TD kreditkortkonto gælder også for eksisterende TD guld Elite påtegning Cardholders på samme vilkår over.

At lave et budget er ikke så svært. Du kortlægge blot hvad du sætter ind med hvad du bruger. Der er faste omkostninger, som mobiltelefon regninger og forsikringer betalinger. Og der er variable omkostninger som benzin, mad og underholdning. De fleste mennesker kæmper ikke med budgettering indkomst eller de faste omkostninger. Men de fleste mennesker får slagtet på variable udgifter. Dette gælder især i kategorien underholdning.

Jeg har fundet, at forskellige mennesker gemme forskelligt, og hvad du skal gøre er at finde en måde, der føles behageligt for dig. Hvis din spareplan føles som en spændetrøje, derefter vil du ubevidst gør oprør mod spareplan, og du vil finde grunde til ikke at gøre det. Ved at finde en plan, der virker for dig, der føles rigtigt for dig, vil du finde en plan, som du kan og vil støtte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.