Spare penge

Vi har fået tricks, der vil holde dig sund samtidig skære ned din købmand regninger. Det kan synes indlysende, at det ikke selv huske at nævne, men mange i sort fag havde længe været ignorere deres finanser før de besluttede at betale ned deres gæld — uvillige eller ude af stand til at anerkende udfordringen de var oppe imod. Da de endelig besluttede at få alvorlige om at betale gælden ned, de gik gennem ubehageligt tabulerer deres gæld, indtægter og udgifter i minutiøse detaljer, og kommer til udtryk med størrelsen af deres gæld og præcis, hvad de skulle gøre for at betale gælden.

Jeg tog en gang andel i juni jeg tog hele familien det var fantastisk, vi betalte kun $200 for 2 nætters 3 dage ophold på Myrtle Beach SC vi havde en Ocean front værelse. Vi var nødt til at acceptere en 90 MIN tur som de kald det dybest set de gik os omkring dette resort, og forsøgte at op sælge os udvej var rart og jeg ville have fået ind i det, men mit budget for indeværende år ville ikke indrømme mig jeg fandt ud af om det ved at Google Myrtle Stranden getaways et par steder kom op som hensigtsmæssighed og travelocity, men jeg ønskede en gang andel ca halvvejs ned på siden var en arbejdsplads alarmeret ferie bailouts de var dejligt nemt at bestille var jeg på min måde at følge uge kunne selv være let at google navnet på virksom ny sorry ikke sikker omkring URL.

Når jeg vil have noget, der ikke er en nødvendighed (nye tæppe, ny lampe etc) gøre jeg mig craigslist nok ting, at jeg ikke ønsker indtil jeg har penge til at købe den nye ting. Det er et sjovt lille spil jeg lege med mig selv. 🙂 Det er en bonus, det hjælper klar ud rod og uønskede elementer om rundt i mit hus.

Gå ud hver weekend kan blive dyrt virkelig hurtigt. I stedet for at bruge penge på en masse dyre alkohol hver fredag og lørdag aften, kan du prøve at have en nat i, gå til steder med billige tilbud eller tænke på andre alternativer til at bruge en masse penge at have det sjovt.

Hvis du ønsker at tjene ekstra penge, starte en side hustle”(et job på siden af din dag-job). Fra kørsel for Uber til blogging, der er tonsvis af muligheder for side svindelnumre, uanset om det er fordi du ønsker at komme ud af gælden, spare op til en udbetaling på et hus eller bare betale dine regninger, en side stress kan ændre din økonomi til bedre. Føler sig ikke fast, at tjene penge fra din nuværende job – der er altid måder at tjene flere penge.

Deltage i en lokal udvikling investeringskonto (eller IDA) program. Hvis din indkomst er lav, kan du være berettiget til at deltage i et IDA-program, hvor din opsparing er matchet. Til gengæld for at deltage i finansiel uddannelse sessioner og planlægger at spare op til et hjem, uddannelse eller forretning, modtager du typisk mindst $1 for hver $1 du gemmer, og nogle gange meget mere. Det betyder, $25 gemt hver måned kunne blive flere hundrede dollars ved udgangen af året. Find et IDA-program i nærheden af dig.

Mens spare $1.000 er langt bedre end at redde noget på alle, de fleste af os brug for betydeligt mere end der skal beskyttes virkelig over for en nødsituation. Faktisk bør den typiske arbejdstager have overalt fra tre til seks måneder værd af leveomkostninger i en opsparingskonto på alle tidspunkter, hvilket betyder, at $1.000 alene vil bare ikke klippe det.

Når du går på indkøb skrive en liste på forhånd således at du ikke vil købe noget andet. Selv om det er for din ugentlige måltider eller nye årstidens garderobe. Kun bruge penge ved at købe varerne på din liste. Budgettering på denne måde kunne føre til årlige besparelser beløbet til hundredvis, hvis ikke tusinder af dollars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.