5 økonomi Tips til nye sygeplejersker

På September 14th, 2017, vi offentliggjort reviderede udgaver af vores Privacy Policy, Servicevilkår og hjemmeside brug politik og offentliggjort en Cookie politik. Din fortsatte brug af midler du accepterer at disse reviderede dokumenter, så bedes du tage et par minutter til at læse og forstå dem. Hvorfor ikke dele den større del op i mindre mængder, og gemme dem i din tætsluttende beholdere og fryse indtil det skal bruges? Du kan gøre det samme med brød, korn, oste, frokost kød, og næsten alt andet! Brug din fantasi! De langsigtede virkninger af vaping kendes endnu ikke. Vi kender én ting sikker: skifte til e-cigaretter vil spare dig en mindre formue.

Hvad mener jeg? Tag for eksempel købe lattes; søde, lækre $4 lattes udformet af en liberal arts major/skuespiller kærlige hænder. Ikke kaste ud en skjorte på grund af en brækket knap – sy på en ny med nogle nøje afstemt tråd. Ikke kaste ud af bukserne på grund af et hul i dem – sætte i en patch af en slags og gemme dem til gange, når du arbejder omkring huset.

Snylter fra den tidligere spids, må ikke falde for fælden at tilmelding til hvert kreditkort tilbud du modtager. Mens du er i college (og især efter du graduate) vil du begynde at modtage en masse kreditkort tilbud i mail. Fjerne kreditkortnumre fra online regnskab… gerne lige nu! Denne måde, med hver ny Køb nødt du til at bevidst tilslutte disse numre og spørgsmål om køb er virkelig nødvendigt.

Efter en af mine venner havde sit andet barn, spurgte jeg ham, hvordan folk kan spare penge på baby udgifter. I stue og soveværelser, tilslutte alt op til en multiboard med overspændingsbeskyttelse, så du kan skifte alle de blinkende lys ud på én gang. Endelig, når du bruger stovetop altid vælge det mindste pan du kan, og holde låg på alle tidspunkter, eller du skal bruge tre gange så meget magt.

For øl drikker er mulighederne begrænsede. Jeg brygge mit eget, som er både en masse sjov og latterligt billige. Det er lidt af en artform, men spærring total katastrofe, frugterne af din arbejdskraft er drikkelig fra dag ét. Sætte disse elementer til en strømskinne, således at du kan hurtigt slå alt fra ved blot at trykke på en enkelt knap.

Når du medunderskrive, du økonomisk forpligtende dig selv at være ansvarlig for gælden, hvis anden personen ikke betaler. I de fleste tilfælde, du beder om problemer, når du siger ja. E-bøger, deling, lejet, gratis PDF-formularer eller en tidligere udgaver af tekster er ofte betydeligt lavere i pris. Før du beslutter dig at gå denne rute, dog sørge for, at de vil arbejde for dit kursus.

En nem måde at tjene $15 er med Earny-et gratis værktøj, der søger dine e-mails til virksomheder, der skylder dig penge. Brug dit netværk: netværket er fuld af ressourcer, der kan lindre smerten for budgettering. Bede om hjælp. Min udfordring til dig er at vælge 5 elementer og begynde at gennemføre dem nu. Så lad mig vide, hvordan de arbejdede for dig.

En nødfond er ikke en opsparingskonto, du kan bruge til at foretage særlige indkøb. Det er vigtigt at forstå, og fastholder, at kontoen nødsituation er kun for nødsituationer. Dette vil ikke påvirke din kursus oversigt over dine rapporter, eller dine certifikater for afslutning for dette kursus.

En af de nemmeste måder at spare penge er at kun shop når du har en liste. Fordi når du er uden én, ender du typisk med at gøre impuls køber og uplanlagte indkøb – alle ting, der koster penge. Finansiel uddannelse kategorilister personal finance tips, der kan hjælpe dig med at lære mere om penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.